Глобален пазар

удел на пазарот 2

Нашата компанија секогаш се придржува до корпоративната визија за „посветеност на градење светски водечки бренд на производи за безбедност“ и активно го истражува меѓународниот пазар. 
Повеќе од десет години, ние активно промовиравме размена и соработка со клиенти од целиот свет преку глобални професионални изложби одржани во Германија, САД и други области.
Досега, нашите главни производи како што се безбедносното заклучување, станиците за миење очи за итни случаи веќе се извезени во повеќе од 70 земји и региони.
Глобален пазар