за нас

Со квалитет за да се добие кредибилитет, наука и технологија за да се освои иднината

Фокусирајте се на R&D, производство и продажба на опрема за лична заштита

Кои сме ние

Март Безбедносна опрема (Тијанџин) копродукции, Ltd е професионален производител кој се фокусира на R&D, производство и продажба на опрема за лична заштита. Го држиме концептот на „Со квалитет за да освоиме кредибилитет, наука и технологија за да ја освоиме иднината“ и се фокусираме на градење бренд и иновации на производи. Со независни права на интелектуална сопственост и професионален тим за истражување и развој, ние сме посветени на обезбедување на клиенти со квалитетни услуги и едношалтерски решенија за заштита на личната безбедност.

Историја на развој

На почетокот на фабриката основана во 1998 година, нашата компанија главно произведуваше заштитни чевли и шлемови, во исто време, развивавме, произведувавме и продававме станица за заклучување на безбедноста и миење очи. Во 2007 година, нашите производи влегоа на меѓународниот пазар. Во текот на 20-годишниот развој, нашите дистрибутери се шират низ Пекинг, Тијанџин, Шангај, североисток, северозапад, југозапад, север, исток и јужна Кина и други поголеми делови на Кина. По осум години истражување и развој, целосно автоматската машина за правење интелигентни чевли има независни права на интелектуална сопственост и интегрира висока ефикасност и интелигенција. Тоа е најдобриот избор за корисниците да ги намалат трошоците за работна сила, да го подобрат квалитетот на производот и да реализираат надградби на претпријатието. Безбедносните уреди и уредите за спречување несреќи на нашата компанија се препорачани брендови за нафта и петрохемија, механичка обработка, електроника и други компании. Ние обрнуваме внимание на вредноста на клиентот и сме посветени на континуирано подобрување на производите и услугите.

Пазари и сертификати

Нашата компанија е исто така кинески снабдувач на Made-in-China и Alibaba. Повеќе од 20 години, ние активно ја зајакнувавме соработката со клиенти од разни земји преку глобалните професионални изложби што се одржуваат во Германија, САД и други места. Нашите производи се извезуваат во повеќе од 70 земји и региони како што се Јужна Америка, Северна Америка, Европа, Азија, Африка и Блискиот исток. Нашата компанија има положено ISO9001 систем за управување со квалитет, ISO14001 систем за управување со животната средина, ISO45001 здравствено занимање и сертифицирање на системот за управување со безбедност, и има 12 патенти за пронајдоци, 38 патенти за модели и 13 патенти за дизајн Главните производи имаат сертификација за CE CE, ANSI сертификација. Ние се стремиме да создадеме производи од светска класа и да обезбедиме безбедност и сигурност на работното место за повеќе клиенти!

Нов чекор напред

Во 2019 година нашата компанија постигна скок напред и формираше научно-технолошко претпријатие за производство, кое главно ги интегрира R&D, производството, продажбата и техничките услуги. Се состои од пет деловни сегменти: заклучување на безбедноста, станица за миење очи, статив за безбедност, интелигентна машина за правење чевли и машина за храна. 
Бог им помага на оние кои си помагаат себеси; голема доблест може да ги носи сите нешта. Со цел континуирано подобрување и надминување на развојот, Марс Безбедносна опрема (Тијанџин) копродукции, ООД е посветена на обезбедување поквалитетни безбедносни производи за домашни и странски клиенти.