Предности и способности

1. Опрема за производство

Име модел Квантитет
Центар за машинска обработка на HAAS CNC VF-2/3 2
Центар за обработка TGWY CNC TG300150-80 / 200-100 2
Машина за обликување со инјектирање BLAZE110 / 150/350 3

2. Производни линии

Производна линија Супервизор НЕ на операторите НЕ на линија КК
мачкање очи 1 12 1
болест 2 9 1
Чевли машина за правење 1 11 2
спасување статив 1 3 1
Паметен уред 1 5 1

3. Производен капацитет

Име болест безбедност Миење и туширање на очите Чевли машина за правење
Годишен излез (парчиња) 1 милион 20 илјади 15-20 сета
Месечен излез (парчиња) 80-100 илјади 1,5-2 илјади 1-2 сета

4. Капацитет за истражување и развој

Истражување на пазарот

Истражување на пазарот од 1-ви

Преку изложби, истражувања на клиенти и истражување на пазарот за да ги разберете потребите на клиентите и пазарот и да го формулирате новиот план за истражување и развој на компанијата.
Анализа на побарувачката и план за развој

План за анализа и развој на 2-та побарувачка

Физибилити анализа на R&D за нови производи засновани на резултатите од истражувањето и утврдете го планот за R&D.
Развој и дизајн

3-развој и дизајн

Развијте и дизајнирајте нови производи независно според планот за истражување и развој.
Пилот производство

4-пилотско производство

Бесплатен примерок и тестирање на нов производ.
Масовно производство

5-масовно производство

Масовно производство на квалификувани нови производи.

5. Контрола на квалитет (КК)

инспекција на суровини

Набавка од 1-ви суровина

Строго контролирајте го квалитетот на набавката на суровините
За време на производната инспекција

2. Инспекција на процесот на производство

Професионалниот КК е одговорен за контрола на квалитетот на сите аспекти на производството
преглед на готови производи

Инспекција на 3-то готови производи

Строго контролирајте го квалитетот на готовите производи