сертификати

Сертификати за CE & ANSI

CE- Безбедносна блокада

CE- Безбеден статив

CE- Миење очи

CE- Туш за итни случаи

ANSI- миење и туширање на очите

ISO сертификати

ISO 9001- Систем за управување со квалитет

ISO 14001 - Систем за управување со животна средина

ISO 45001 - Систем за управување со здравје и безбедност при работа

Сертификати за патент

Инвенција за патенти - машина за правење чевли 1

Пронаоѓање патент - машина за правење чевли 2

Пронаоѓање патент - машина за правење чевли 3

Нови модели - заклучување на прекинувачот

Нови модел - миење на очите

Сертификати за високо-технолошки претпријатија

Сертификати за високо-технолошки претпријатија