Tregu Global

pjesa e tregut 2

Kompania jonë i përmbahet gjithmonë vizionit të korporatës "të përkushtuar për të ndërtuar një markë lider botëror të produkteve të sigurisë" dhe eksploron tregun ndërkombëtar në mënyrë aktive.
Për më shumë se dhjetë vjet, ne kemi promovuar në mënyrë aktive shkëmbimet dhe bashkëpunimin me klientët nga e gjithë bota përmes ekspozitave profesionale globale të mbajtura në Gjermani, SHBA dhe zona të tjera.
Deri më tani, produktet tona kryesore si mbyllja e sigurisë, stacionet e larjes së syve emergjente janë eksportuar tashmë në më shumë se 70 vende dhe rajone.
Tregu Global