Поддршка и сервис

Професионални

Повеќе од 20 години искуство во истражување и развој и производство во областа на безбедноста и заштитата

 

Иновации

Научна и технолошка компанија со скоро 100 патенти, регистрирани трговски марки и други права на интелектуална сопственост

 

Тим

Тим за професионални услуги за да обезбеди услуги за пред-продажба, продажба, по-продажба и техничка поддршка за вас

 

Бренд

Обезбедување на OEM / ODM и настојување да изградиме сопствен бренд „WELKEN“

 

Производ

Висококвалитетни производи со конкурентна цена, следејќи ги строгите стандарди за контрола на квалитетот на производите

 

Сервис

24-часовен онлајн одговор, 1-годишно осигурување на квалитетот по продажбата, обезбедување на услуги за резервни делови