ОБЕЗБЕДУВАМЕ ПРОИЗВОДИ со ВИСОК КВАЛИТЕТ

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

WELKEN нуди видови на катанци, вклучувајќи различен материјал, големина, боја и управување со повеќе нивоа.

Електричното заклучување може да ги заклучи повеќето прекинувачи и електрични прекинувачи, со добра изолација и безбедност.

По заклучувањето на прекинувачот за енергија, хапот може да се користи за да се постигне истовремено заклучување од повеќе луѓе.

Управувајте со уредите за заклучување за спречување несреќи, достапни се различни спецификации, погодни за секојдневно управување со одделот.

Кога просторот на земјата е ограничен, ѕидното перење очи обезбедува компактен режим на фиксирање.

Итен туш и миење очи ги исполнува барањата на стандардите EN 15154 и ANSI Z358.1-2014.

Преносното перење очи е погодно за места без фиксен извор на вода, обичниот тип и типот под притисок се опционални.

Погоден за области каде што температурата е ~0℃, функциите против замрзнување, отпорни на експлозии, осветлување и аларм се опционални.

Верувајте ни, одберете не

за нас

Профил на компанијата

Marst Safety Equipment (Tianjin) Co., Ltd. е професионален производител кој се фокусира на истражување и развој, производство и продажба на лична заштитна опрема. Со повеќе од 24 години искуство во истражување и развој и производство, ние сме посветени да им обезбедиме на клиентите квалитетни услуги и едношалтерски решенија за лична заштита на безбедноста.

Обрнуваме внимание на градењето бренд. Производите од брендот WELKEN се извезуваат во повеќе од 70 земји и региони како Јужна Америка, Северна Америка, Европа, Азија, Африка, Блискиот Исток итн., и добија одобрение од нашите клиенти. Тие се најпосакувана марка за избор на претпријатија во нафтени и петрохемиски, механичка обработка и производство и електроника.

ВИДИ МАРСТ

ВЕСТИ ЦЕНТАР

 • Националниот ден празници

  Marst Safety Equipment (Tianjin) Co.,Ltd will not work from Sept. 29th to Oct. 6th, 2023 because of the National Day holidays. For any emergency, please contact below. Maria Lee        Marst Safety Equipment (Tianjin) Co.,Ltd No. 36, Fagang South Road, Shuanggang Town, Jinnan District, Tianjin,...

 • Marst lock classification

  Safety padlocks, safety tags and signs, electrical accident prevention devices, valve accident prevention devices, buckle accident prevention devices, steel cable accident prevention devices, lock management stations, combined management packages, safety lock hangers, etc. Marst Safety Equipment ...

 • Explosion-proof Cable Heated Combination Eye Wash and Shower

  Name Explosion Proof with Cable Heated Freeze Resistant Eye Wash & Shower Brand WELKEN Model BD-580 BD-580A BD-580B BD-580C Head  ABS with warning yellow Eye Wash Nozzle ABS spraying with 10” ABS waste water recycle bowl, warning yellow Shower Valve 1” 304 stainless steel ...

 • Reason of using safety lock

  1. To prevent the sudden start of the equipment, a safety lock should be used to lock and tag out 2. To prevent the sudden release of residual power, it is best to use a safety lock to lock 3. When it is necessary to remove or pass through protective devices or other safety facilities, safety loc...

 • ЌЕ ВЕ СРЕДЕМЕ ВО ДИЗЕЛДОРФ ГЕРМАНИЈА ЗА А+А

  Strong growth, greater internationalism, specialist visitors from top industrial sectors, increasing exhibitor and visitor figures – A+A in October 24th-27th 2023 in Dusseldorf, Germany will once again be the largest international trade forum for safety, security and health at work. A+A Internati...