• WELKEN PROVIDES A FULL RANGE  OF SECURITY SOLUTIONS
  • SAFETY PRODUCTS SPECIALIST
  • EYE wisuh

Babagan awake dhewe

  • bab-banner
  • bab-banner-1

Tianjin Bradi Keamanan Equipment Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2007, lan ana ing Produsèn wiwitan sing fokus ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan peralatan pangayoman pribadi. Our company ngemu konsep "Kanthi kualitas kanggo menang kapercayan, ilmu lan teknologi kanggo menang mangsa" lan tansah fokus ing bangunan account lan produk inovasi. We duwe hak properti intelektual sawijining lan profesional R & D tim, darmabakti kanggo nyedhiyani pelanggan karo kualitas layanan lan solusi saka pengayoman keamanan pribadi. We kudu paten 30 penemuan lan model sarana paten lan kita perusahaan dhuwur-tech nasional.

Wiwit diadegaké, kita berkembang cepet lan distributor kabeh liwat China. account WELKEN lenga lan petrokimia Enterprises, Enterprises mesin lan Enterprises elektronik disenengi. We fokus ing nilai customer, lan nglakoni kanggo layanan Ngapikake lan produk.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane