Систем за управување со клучеви

Систем за управување со клучеви – можеме да го знаеме по неговото име.Целта на тоа е да се избегне мешањето на клучот.Постојат четири типа клучеви за да се задоволат барањата на клиентите.

Со клуч за разлика: Секој катанец има единствен клуч, катанецот не може да се отвора меѓусебно.

1

Со клучеви подеднакво: во рамките на групата, сите катанци може да се отвораат меѓусебно, еден клуч или неколку клучеви може да ги отворат сите катанци во оваа група.Може да прилагоди неколку групи, меѓу групите не може да се отвораат меѓусебно.

3

Master&Differ: Во рамките на групата, секој катанец има единствен клуч, катанецот не може да се отвора меѓусебно, но еден главен клуч може да ги отвори сите катанци во групата.Може да прилагоди неколку групи, различен главен клуч меѓу групите не може меѓусебно.

2

Master&Alike: Во рамките на групата, сите катанци може да се отвораат меѓусебно, еден клуч или неколку клучеви може да ги отворат сите катанци во оваа група.Може да прилагоди неколку групи, меѓу групите не може да се отвораат меѓусебно.И ако треба, отворете ги катанците на сите групи, можете да додадете главен клуч.

4

 

За понуда, ве молиме контактирајте:

Арија

Whatsapp: +86 189 207 35386

Email: aria@chinamarst.com

 


Време на објавување: Јан-05-2024 година