Mbështetje&Shërbim

profesionale

Më shumë se 20 vjet përvojë në R&D dhe prodhim në fushën e sigurisë dhe mbrojtjes

 

Inovacioni

Një kompani shkencore dhe teknologjike me afro 100 patenta, marka të regjistruara tregtare dhe të drejta të tjera të pronësisë intelektuale

 

Ekipi

Ekipi profesional i shërbimit për të ofruar shërbime para-shitje, shitje, pas shitjes dhe mbështetje teknike për ju

 

Markë

Ofrimi i OEM/ODM, dhe përpjekje për të ndërtuar markën tonë "WELKEN"

 

Produkt

Produkte me cilësi të lartë me çmim konkurrues, duke ndjekur standardet strikte të kontrollit të cilësisë së produktit

 

Shërbimi

Përgjigja 24-orëshe në internet, sigurimi 1-vjeçar i cilësisë pas shitjes, ofrimi i shërbimit të pjesëve të këmbimit