Предностите на Marst Safety Equipment (Tianjin) Co., Ltd

Професионален.Повеќе од 20 години искуство во истражување и развој и производство во областа на безбедноста и заштитата.

Иновации.Научна и технолошка компанија со речиси 100 патенти, регистрирани трговски марки и други права на интелектуална сопственост.

Тим.Професионален сервисен тим за да обезбеди услуги за претпродажба, продажба, пост-продажба и техничка поддршка за вас.

Бренд.Обезбедување OEM/ODM и стремеж да изградиме сопствен бренд „WELKEN“

Производ.Висококвалитетни производи со конкурентна цена, следејќи ги строгите стандарди за контрола на квалитетот на производите.

Сервис.24-часовен онлајн одговор, 1 година гаранција за квалитет по продажбата, обезбедување на услуга за резервни делови

2011 и A+A 3 外贸名片_孙嘉苧2013北京A+-A


Време на објавување: мај-31-2023 година