Класификација на бравата на Marst

Безбедносни катанци, безбедносни ознаки и знаци, електрични уреди за спречување несреќи, уреди за спречување на несреќи на вентили, уреди за спречување несреќи со токи, уреди за спречување несреќи со челични кабли, станици за управување со брави, комбинирани пакети за управување, закачалки за сигурносни брави итн.

Marst Safety Equipment (Tianjin) Co., Ltd. е професионален производител на уреди за спречување лични несреќи кои се фокусираат на истражување и развој, производство и продажба.Главните производи вклучуваат заштитни брави, перални за очи итн. Компанијата има независни права на интелектуална сопственост и професионален тим за истражување и развој на производи, посветен на опслужување на комплетен сет на решенија за лична заштита во нафта, хемиска, електрична енергија, производство, индустриски и рударството.

Секогаш се засноваме на корисничкото искуство, придржувајќи се до концептот на нов дизајн, едноставна структура, удобна употреба и одличен избор на материјали.Ние ја земаме безбедноста и грижата за животот како наша корпоративна цел, постојано подобрување, континуирано подобрување, постојани иновации и професионални и висококвалитетни производи за безбедност.Служете му на општеството и служете ја безбедноста!

Рита                                           

Marst Safety Equipment (Tianjin) Co., Ltd.

Бр. 36, Јужен пат Фаганг, град Шуанганг, округ Џинан, Тијанџин, Кина

Тел: +86 022-28577599

Wechat/Моб:+86 17627811689

Е-пошта:bradia@chinawelken.com

 


Време на објавување: 28-ти септември 2023 година