Кантонски саем покана од Marst Safety Equipment (Tianjin) Co.Ltd

Би сакале да им упатиме топло добредојде на сите што ќе присуствуваат на саемот во Кантон оваа година.Marst Safety Equipment (Tianjin) Co.Ltdе возбуден што ќе ја покаже нашата опрема за заштитни брави и се надеваме дека ќе дојдете да не посетите на нашиот штанд за да дознаете повеќе за нашите производи и како тие можат да ви помогнат да заштедите пари и да ја подобрите вашата безбедносна заштита.

Деталните информации се наведени како подолу за вашата референца:

Кантонски саем
Датум: 15-19 октомври
Адреса:Бр. 380, патот Јуеџијанг Жонг, Гуангжу, Кина
Број на штанд: 13.1D29

Верувајте ни дека ќе има многу неверојатни безбедносни производи кои ќе ве изненадат.Очекувам да се сретнеме таму!

Покана од Marst Safety Equipment (Tianjin) Co.Ltd

Marst Safety Equipment (Tianjin) Co., Ltd. е професионален производител кој се фокусира на истражување и развој, производство и продажба на лична заштитна опрема.Со повеќе од 24 години искуство во истражување и развој и производство, ние сме посветени да им обезбедиме на клиентите квалитетни услуги и едношалтерски решенија за лична безбедност.

Обрнуваме внимание на градењето бренд.Производите од брендот WELKEN се извезуваат во повеќе од 70 земји и региони како Јужна Америка, Северна Америка, Европа, Азија, Африка, Блискиот Исток итн., и добија одобрение од нашите клиенти.Тие се најпосакувана марка за избор на претпријатија во нафтени и петрохемиски, механичка обработка и производство и електроника.

Нашата чест и квалификација:

Кинеско национално претпријатие за висока технологија

Имајте независни права на интелектуална сопственост, речиси сто патенти, повеќе од десет регистрирани трговски марки и три авторски права на заштитен знак

Главните производи имаат ЕУ CE сертификат, ANSI сертификат

Положен ISO9001 систем за управување со квалитет, ISO14001 систем за управување со животната средина, ISO45001 сертификација на системот за управување со здравјето и безбедноста при работа.

https://www.chinawelken.com/products/lockout/                   https://www.chinawelken.com/products/lockout/

https://www.chinawelken.com/products/eye-wash/                 https://www.chinawelken.com/products/eye-wash/

 


Време на објавување: Октомври-16-2023 година