Avantazhi i Pajisjeve të Sigurisë Marst (Tianjin) Co., Ltd

profesionale.Më shumë se 20 vjet përvojë në R&D dhe prodhim në fushën e sigurisë dhe mbrojtjes.

Inovacioni.Një kompani shkencore dhe teknologjike me afro 100 patenta, marka të regjistruara dhe të drejta të tjera të pronësisë intelektuale.

Ekipi.Ekipi profesional i shërbimit për të ofruar shërbime para-shitje, shitje, pas shitjes dhe mbështetje teknike për ju.

Markë.Ofrimi i OEM/ODM dhe përpjekjet për të ndërtuar markën tonë "WELKEN"

Produkt.Produkte me cilësi të lartë me çmim konkurrues, duke ndjekur standardet strikte të kontrollit të cilësisë së produktit.

Shërbimi.Përgjigje 24 orë në internet, 1 vit sigurim i cilësisë pas shitjes, ofrimi i shërbimit të pjesëve të këmbimit

2011 në A+A 3 外贸名片_孙嘉苧2013北京A+-A


Koha e postimit: maj-31-2023