KONAFESI I LE TALANOAGA A MATAGALUEGA ASIA TATALA I BEIJING ASO.

xcvxvxc1

I le aso 15 o Me, o le a tatalaina ai le fonotaga i luga o talanoaga i totonu o tagata Asia i Beijing.

Faatasi ai ma le autu o le "Fesuiaiga ma le Mutuale Aʻoaʻoga i totonu o Asia ma le Atunuʻu o le Lumanaʻi Fetufaʻi", o lenei fonotaga o se isi faʻalapotopotoga taua tele faʻavaomalo na talimalo ai Saina i lenei tausaga, i le maeʻa ai o le fonotaga lona lua o le One Belt And One Road International Cooperation Summit BBS ma le lalolagi faʻatoʻaga i Beijing. fa'aaliga.

xcvxvxc2

O taʻitaʻi o le tele o atunuʻu, ulu o UNESCO ma isi faʻalapotopotoga faʻavaomalo, ma sui mai 47 atunuu i Asia ma toetoe 50 atunuu i fafo atu o le itulagi o le a potopoto i Beijing e taulai atu i le taunuuga masani ma saofagā le poto i le atinaʻeina ma le alualu i luma o tagata soifua.

xcvxvxc3

E ese mai i pepa o taunuuga, o le a sainia foi e le fonotaga se faasologa o fuafuaga a le tele o atunuu ma le lua ma maliega i le aufaasālalau, mafaufau tane, tagata tafafao maimoa, ata tifaga ma televise, ma le puipuiga o measina faaleaganuu, faamatuu atu le tele o taunuuga o galuega tetele ma lipoti o suesuega, ma fa'ailoa faiga sima ma fa'atino.

xcvxvxc4

Matou te faʻamoemoe o lenei faʻapotopotoga tele o malo, faʻatasi ai ma se amataga maualuga ma se tulaga maualuga, o le a avea ma se faʻailoga i le talafaasolopito o fefaʻatauaiga o malo ma faʻaosofia ai le malosi fou i le agaga o le vaitau fou mo le ola faʻatasi ma le atinaʻeina faʻatasi o le lalolagi.

xcvxvxc5


Taimi meli: Me-15-2019