MAHELE MA BEIJING i keia la.

xcvxvxc1

Ma ka lā 15 o Mei, e wehe ʻia ka ʻaha kūkā e pili ana i ke kamaʻilio ʻana ma waena o nā lāhui ʻAsia ma Beijing.

Me ke poʻomanaʻo o "Exchanges and Mutual Learning among Asian Civilizations and a Community of Shared Future", ʻo kēia ʻaha kūkā kekahi hanana diplomatic koʻikoʻi i mālama ʻia e Kina i kēia makahiki, ma hope o ka lua o ka hui hui honua ʻo One Belt And One Road BBS a me ka honua horticultural o Beijing. expo.

xcvxvxc2

ʻO nā alakaʻi o nā ʻāina he nui, nā poʻo o UNESCO a me nā hui honua ʻē aʻe, a me nā ʻelele mai 47 mau ʻāina ma Asia a kokoke i 50 mau ʻāina ma waho o ka ʻāina e ʻākoakoa i Beijing e nānā i ka hopena maʻamau a hāʻawi i ka naʻauao i ka hoʻomohala ʻana a me ka holomua o ka moʻomeheu kanaka.

xcvxvxc3

Ma waho aʻe o nā palapala hopena, e hoʻopaʻa inoa ka ʻaha kūkā i kahi ʻano o nā hana multilateral a me bilateral a me nā ʻaelike ma ka media, nā manaʻo noʻonoʻo, nā mākaʻikaʻi, nā kiʻiʻoniʻoni a me ke kīwī, a me ka mālama ʻana i ka hoʻoilina moʻomeheu, hoʻokuʻu i kekahi mau hopena papahana nui a me nā hōʻike noiʻi, a e hoʻokomo i nā hana paʻa a me nā hana kūpono.

xcvxvxc4

Manaʻo mākou i kēia hui nui o nā civilizations, me kahi kiʻekiʻe kiʻekiʻe a me kahi kiʻekiʻe kiʻekiʻe, e lilo i mea koʻikoʻi i ka mōʻaukala o ka hoʻololi ʻana o nā civilizations a hoʻokomo i ka impetus hou i loko o ka ʻuhane o ke au hou no ka noho like ʻana a me ka hoʻomohala hoʻohui ʻana o ka honua. honua.

xcvxvxc5


Ka manawa hoʻouna: Mei-15-2019