Ọgbakọ na mkparịta ụka nke obodo Asia mepere emepe na BeiJing TAA.

xcvxvxc1

Na Mee 15, ọgbakọ maka mkparịta ụka n'etiti mmepeanya Asia ga-emeghe na Beijing.

Site n'isiokwu nke "Mgbanwe na mmụta mmekọrịta n'etiti obodo Asia na obodo nke ọdịnihu nkekọrịtara", ogbako a bụ mmemme diplomatic ọzọ dị mkpa nke China kwadoro n'afọ a, na-esote nzuko nke abụọ nke otu Belt na Otu ụzọ mba ụwa BBS na Beijing ụwa horticultural. expo.

xcvxvxc2

Ndị isi nke ọtụtụ mba, ndị isi nke UNESCO na òtù mba ụwa ndị ọzọ, na ndị nnọchiteanya sitere na mba 47 dị n'Eshia na ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ mba 50 na mpaghara ahụ ga-ezukọ na Beijing iji lekwasị anya na ọdịnihu nkịtị na inye aka amamihe na mmepe na ọganihu nke mmepeanya mmadụ.

xcvxvxc3

Ewezuga akwụkwọ a ga-esi na ya pụta, ogbako a ga-abanyekwa n'usoro atụmatụ na nkwekọrịta dị iche iche na nkwekọrịta dị iche iche na mgbasa ozi, echiche tankị, njem nlegharị anya, ihe nkiri na telivishọn, na nchebe ihe nketa omenala, wepụta ọtụtụ isi ọrụ na akụkọ nyocha, na ewebata ihe na ihe bara uru jikoro.

xcvxvxc4

Anyị na-atụ anya na nnukwu mgbakọ nke mmepeanya a, nke nwere mmalite dị elu na ọkwa dị elu, ga-abụ ihe pụtara ìhè na akụkọ ihe mere eme nke mgbanwe nke mmepeanya ma tinye mkpali ọhụrụ n'ime mmụọ nke oge ọhụrụ maka ịdị n'otu na mmepe nke jikọtara ọnụ. uwa.

xcvxvxc5


Oge nzipu: Mee-15-2019