Montering av ABS øyeskyll

Denne artikkelen omtaler kun installasjonen av vårt firmas ABS-øyeskyll, og forklarer hvordan du installerer den riktig.Denne øyeskyllingen er en ABS-kompositt øyeskyll BD-510, som alle er forbundet med rørtråd.
1. Denne tilkoblingsmetoden kan ikke pakke inn råmaterialstape eller bruke tetningsmiddel ved rørgjengeforbindelsen.Det trenger bare å sette tetningsgummiringen i den innvendige gjengeporten, gummiringplanet kan være oppover, og koble deretter til den utvendige gjengen til gummien Trykk ringen tett.
2. I faktisk drift, nårBD-510 ABS kompositt øyeskyller installert, trenger ikke tilkoblingen av de to hovedrørene under hoveddelen å sette en gummiring, bare stram til gjengeforbindelsen.Fordi denne delen er et avløpsrør for spylebasseng, er det ikke noe vanntrykk, og det er ikke vann når det ikke er i bruk.Derfor er det ikke nødvendig med forkleforsegling.
3. Når de innvendige og utvendige gjengene til ABS-stammerøret er koblet til, kan de noen ganger ikke skrus etter noen spenner.På dette tidspunktet må du bruke en rørnøkkel for å stramme.Det er best å bruke to rørnøkler, en rørnøkkel for å fikse den ene enden, ett rør Stram til gjengen med en tang.Den gjengede forbindelsen over hoveddelen av BD-510 må plasseres en gummiring.Den gjengede koblingsdelen fra hoveddelen til vanninntaksposisjonen må strammes til bunnen av gjengen for å komprimere gummiringen.Gjengeforbindelsen fra over vanninntaket til toppen kan ikke strammes for hardt.Hver gjengekoblingsposisjon skal stå med en strammemargin på omtrent en halv omdreining.Dette skal brukes ved justering av holdningen etter at øyeskyllen er installert.Det vil si at etter at installasjonen er fullført, må piercingsdelen og utvaskingsdelen justeres til samme vertikale linje.
4. Vanntest, hvis det er vannlekkasje ved koblingen, er det nødvendig å stramme gummiringen ved koblingen.Hvis lekkasjen er alvorlig, vurder om forkleet er plassert eller om plasseringsoverflaten er feil, og planen til forkleet skal være oppover.


Innleggstid: 07. desember 2020