Viktige krav i sykehusgjennomgang-installering av medisinsk øyeskyll

Sykehus er viktige medisinske vinduer, og medisinsk beskyttelse av høy kvalitet er støtten til folks helse.Helsedepartementet foretar årlig en gjennomgang av tertiærsykehusene, og foreslår relevante krav i «Administrative tiltak for kliniske laboratorium ved medisinske institusjoner» for hver faglig stilling, og utstyrer dem med tilsvarende medisinsk øyeskyll og annet akuttmedisinsk utstyr.

For det første er øyeskyllens rolle at når arbeidere ved et uhell sprayes med giftige og skadelige stoffer på kropp, klær, ansikt og andre deler, kan øyeskyllingen brukes til å skylle eller dusje i tide for å forhindre ytterligere skader og kan brukes. for medisinsk behandling.Økt sjanse for vellykket helbredelse.

For det andre er det sannsynlig at noen medisiner spruter når de brukes av leger.Under normale omstendigheter kan vannet i kranen skylles, men hvis det spruter på spesielle deler som øynene, er det nødvendig å bruke øyeskyll for å utføre effektiv spyling.Ellers, selv på et sykehus, kan medisinsk assistansetid være bortkastet.Dette er også en faglig sak.Profesjonelt utstyr brukes til dette.Effekten er veldig god.

For det tredje er medisinsk øyeskyll en slags sikkerhetsutstyr.Leger er generelt mer rasjonelle.Hvis det ikke er verneutstyr i det daglige arbeidet, kan legen føle seg utrygg innvendig, noe som også kan påvirke legens arbeid.

Å ivareta arbeidet ditt vil få alle til å føle seg vel.Dette er også beskyttelsen av frontlinjearbeidere.


Innleggstid: 19. mars 2020