Detaljert introduksjon av laboratorieøyeskyll

Kranmonterte øyeskyllestasjoner

I laboratoriet for vitenskap, utdanning og medisinsk industri, enten det er nybygd, utvidet eller ombygget, vil den overordnede planleggingen og utformingen av laboratoriet fremstå som en øyeskylling for undervisningsmedisinske laboratorier, fordi øyeskyllen for undervisning i medisinske laboratorier er nødvendig for sikkerheten og arbeidsvern.Utstyret er en nødvendig nødbeskyttelsesanordning i miljøet der det finnes giftige, skadelige og etsende stoffer som sterke syrer og alkalier.Når personalet i laboratoriet ved et uhell kommer til skade på grunn av syre og alkaliske stoffer, kan de bruke laboratorieøyeskyllen til å spyle og spyle for å redusere konsentrasjonen av syre og alkaliske stoffer, redusere vedheftingen av syre og alkaliske korrosjonsstoffer, og dermed redusere graden av utilsiktet skade.

Ved utforming av vitenskap, utdanning og medisinske laboratorier er det flere viktige faktorer som må tas i betraktning når laboratoriet settes opp og installeres.øyeskyll:

1. Uhindret og sikker passasje: Det skal ikke være noen hindringer rundt øyeskyllen i undervisningsmedisinske laboratorier for å hindre brukere i å bruke den.I tillegg, hvis det er eksplosjonsfare i laboratoriet, bør døren til rommet åpnes utover slik at den skadde kan komme seg raskere ut.

2. Klassifisering i henhold til profesjonelle funksjoner: Laboratorier bør klassifiseres i henhold til deres forskjellige bruksområder, eksperimentelle innhold og andre egenskaper, og forskjellige stiler for undervisning av medisinske laboratorieøyeskyller bør velges i henhold til de forskjellige egenskapene til kjemikaliene som finnes.

3. Rimelig plassering av vannkilde: Laboratoriet bør være utstyrt med en dedikert vannkilde for det medisinske laboratorium for øyeskylling.Hvis den bare er utstyrt med en dedikert håndvask, kan du velge Shanghai Hong'an safe eyewash-produsentens undervisningsmedisinske laboratorium øyeskylleserie. Hornene undervisning medisinsk laboratorium øyenskylling, mobil undervisning medisinsk laboratorium øyenskylling, etc.

dekkmontert øyespyler

Hvilke standarder bør laboratoriet ta hensyn til ved valg av laboratorieøyeskyll

Ulike driftsmiljøer bør ta hensyn til ulike relevante standarder ved valg av øyeskylleutstyr.For eksempel, ved kjøp av øyeskylleutstyr bør et biomedisinsk laboratorium først vurdere om utstyret er produsert av en profesjonell øyeskylleprodusent, og for det andre bekrefte om produsentens øyeskylleutstyr er i samsvar med de nyeste amerikanske ANSI-standardene og produktene har bestått CE-sertifisering .Det viktigste er om produktene har asiatiske ergonomiske designprinsipper.

Samtidig anbefales det at virksomheter innen bruk av biomedisin kan teste produktet under installasjon og bruk for å se om produktet fortsatt kan gi minst 15 minutters vask til de skadde, og om det er utstyrt med klar og åpenbare tegn.Det bedrifter trenger for å samarbeide er å sikre at det ikke er noen hindringer rundt øyeskylleenheten og installasjonsposisjonen er en rett linjeavstand som brukeren kan nå innen 10 til 15 sekunder.For det andre, for å sikre at de skadde ikke får sekundære skader ved bruk av øyeskylleutstyret, bør selskapet også regelmessig gjennomføre farlige ulykkesøvelser og opplæring i bruk av øyeskylleutstyr for ansatte samtidig som det sikres at vannkilden til utstyret ikke er forurenset.

Når en nødulykke inntreffer plutselig og ved et uhell, vil åstedet være svært kaotisk og det kan oppstå mange uforutsigbare situasjoner.Derfor anbefales det at virksomheter styrker propagandaen om sikkerhets- og beredskapskunnskap til operatørene for å hindre at de skadde blir forårsaket av nødsituasjoner.Forsinkelse i ambulansetid.


Innleggstid: mai-06-2021