Le Fa'amatalaga ole Upu FOB

FOB(saoloto i luga o le vaa) o se faaupuga i tulafono faapisinisi faava o malofa'ailoa mai po'o le a le taimi o noataga ta'itasi, tau, ma tulaga lamatia e a'afia ai i le tu'uina atu o oloa sifi mai le fa'atau atu i le fa'atau i lalo o leIncotermstulaga faatonuina lomia e leFono Fa'ava-o-malo o Pisinisi.E na'o le FOB e fa'aaogaina i uta e le o fa'aputu i le sami po'o felauaiga i uta.E pei o Incoterms uma, FOB e le o faʻamalamalamaina le tulaga e faʻafeiloaʻi ai le umiaina o oloa.

O le faaupuga FOB o loʻo faʻaaogaina foi i felaʻuaʻiga faʻaonaponei i totonuAmerika i Matue fa'amatala ai le tulaga lea e le toe nafa ai le tagata fa'atau mo tau o felauaiga.

O le umiaina o se uta e tutoatasi mai le Incoterms, e fesoʻotaʻi ma le tuʻuina atu ma lamatiaga.I fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo, o le umiaina o uta o lo'o fa'amatalaina i le konekarate o le fa'atau ma le pili o uta po'o le waybill.

Fa'ailoa "FOBuafu“O lona uiga e totogi e le tagata faatau le felauaiga o oloa i le uafu o uta, faaopoopo i ai le tau o le utaina.E totogi e le tagata fa'atau le tau outa o le gataifalefelauaiga,inisiua, la'u ese, ma felauaiga mai le uafu taunuu i le taunuuga mulimuli.O le pasia o tulaga lamatia e tupu pe a utaina oloa i luga o le vaa i le uafu o uta.Mo se faʻataʻitaʻiga, "FOB Vancouver" o loʻo faʻaalia ai o le a totogi e le tagata faʻatau le felauaiga o oloa i le uafu oVancouver, ma le tau o le utaina o oloa i luga o le va'a uta (e aofia ai le la'uina i uta, kilia o le tiute, tau o fa'amaumauga o le amataga,fa'amutape afai ei ai, tau fa'aulufalega tau fa'atauga, i lenei tulaga Vancouver).E totogi e le tagata faʻatau tau uma i tua atu o lena tulaga, e aofia ai le laʻuina o uta.O le matafaioi mo le oloa o loʻo i le tagata faʻatau seʻia oʻo i le oloa aru utaina i luga o le vaa.O le taimi lava e i ai le uta i luga o le vaa, o le tagata faʻatau na te faʻaalia le lamatiaga.

Vaʻai ile Wikipedia

Aria La

Marst Saogalemu Meafaigaluega (Tianjin) Co., Ltd

Fa'aopoopo: Nu. 36, Fagang South Road, Shuanggang Town, Jinnan District, Tianjin, Saina(I le Tianjin Cao's Bend Pipe Co., Ltd Yard)

TEL:+86 189 207 35386 Email: aria@chinamarst.com


Taimi meli: Iuni-07-2023