Loka Tagout Mo Saogalemu

I le aso 10 o Mati, 1906, na pa ai le pefu i le eli koale a Courrières i le itu i matu o Farani.O le pa na maliliu ai le 1,099 tagata, lua vaetolu o le aofaʻi o le aofaʻi o tagata maina o loʻo galulue i lena taimi, e aofia ai le tele o tamaiti.O le faʻalavelave faʻafuaseʻi ua manatu o se faʻalavelave sili ona leaga o le maina i le talafaasolopito o Europa.

I le aso 15 o Fepuari, na pa'u ai le fausaga uamea lagolago o le taga fa'afugalaau a Shanghai Waigaoqiao Power Generation Co., Ltd. ona o le matua ma le fa'aitiitia o le malosi, ma malepe ai le vaega feso'ota'i o le lagolago, ma maliliu ai le to'a 6.O le tulai mai o nei faalavelave e masani lava ona o lo tatou faatamala i le saogalemu.

I le aso 18 o Fepuari, na suia ai e se ogaumu arc eletise i Huaye Foundry, Huidong County, Guangdong Province le lance okesene puipui puipui ma le uamea uʻamea o totoe i totonu o le ogaumu.Fa'aofi muamua le tao o le okesene e aunoa ma le vai malulu i totonu o le ogaumu, ona fa'afeso'ota'i lea o le faagaau vai malulu, e mafua ai le ta'e o le su'iga o le tao o le okesene ona o le maualuga o le vevela ma le leiloa o le vai malulu mo se taimi umi.Ina ua maeʻa ona faʻafeiloaʻi le vai malulu, o le tele o le vai malulu na ulu i totonu o le uamea uʻamea ma pa, ma mafua ai le 3 maliu, 2 manuʻa tuga, ma le 13 manuʻa laiti.O nei faʻalavelave e tupu, e masani ona o lo tatou faʻatamalaina o le saogalemu.

E tusa ai ma fuainumera, i le 10 minute uma, e 2 tagata e feoti i le galuega!170 tagata le atoatoa ile tiute!Mo lou lava saogalemu, faamolemolelokai fafoma fa'ailogai fafo.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekonolosi ma le tamaoaiga, o le saoasaoa o pisinisi faʻavaomalo ua faʻatupulaia foi.

Ae ua aumaia ai foi ma nisi o faalavelave ma manu'a.

O le tulai mai o nei faalavelave e masani lava ona o lo tatou faatamala i le saogalemu.

O lea mo oe ma isi saogalemu, fa'amolemole loka i fafo ma fa'ailoga i fafo.O suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai le saʻo o le loka loka e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaleagaina i le 25 i le 50%.

Rita


Taimi meli: Aukuso-12-2022