Tamaiti: Ki o le Atinae o le Atunuu

E auai tamaiti i se toso toso i le Aso Toonai i le itumalo o Congjiang, i le itumalo o Guizhou, e faailoga ai le Aso Faavaomalo o Tamaiti, lea e pa'ū i le Aso Gafua.

Na valaauina e le Peresetene Xi Jinping le fanau a le atunuu i le Aso Sa ina ia suesue malosi, faamautu o latou manatu ma talitonuga, ma aoaoina i latou lava ina ia malosi faaletino ma faalemafaufau e galulue e ausia le miti a Saina o le toe faafouina o le atunuu.

O Xi, o ia foi o le failautusi aoao o le Communist Party of China Central Committee ma le taitaifono o le Central Military Commission, na ia faia le saunoaga a o tuuina atu ana faafeiloaiga i tamaiti o ituaiga uma o le atunuu i luma atu o le International Children's Day, lea e pa'ū i le Aso Gafua.

Ua setiina e Saina ni sini se lua selau.Muamua o le faʻamaeʻaina o le fausiaina o se sosaiete faʻaleleia lelei i itu uma i le taimi e faamanatu ai e le CPC lona selau tausaga i le 2021, ma le lona lua o le fausiaina o Saina i se atunuu faʻaagafesootai faʻaonapo nei e manuia, malosi, faatemokalasi, agaʻi i luma ma fealofani. i le taimi na faamanatuina ai e le Malo o Saina lona selau tausaga i le 2049.

Na unaʻia e Xi komiti a le Pati ma malo i tulaga uma, faʻapea foʻi ma sosaiete, ina ia tausia tamaiti ma faia ni tulaga lelei mo lo latou tuputupu aʻe.


Taimi meli: Iuni-01-2020