Elektrostatisk spray øjenskyl

Detøjenskylbruges i nødsituationer til midlertidigt at bremse den yderligere skade af skadelige stoffer på kroppen, når giftige og skadelige stoffer (såsom kemiske væsker osv.) sprøjtes på personalets krop, ansigt eller øjne eller på personalets tøj. fanger i tilfælde af brand.Yderligere behandling og behandling skal følge lægens vejledning for at undgå eller reducere unødvendige ulykker.

acvxc1

Hvad er elektrostatisk sprøjtning?
Elektrostatisk sprøjtning refererer til en overfladebehandlingsmetode, hvor der sprøjtes plastpulver på produktet.Det er den elektrostatiske pulversprøjtning, vi ofte taler om.Den bruger en elektrostatisk generator til at oplade plastpulveret og adsorbere det på overfladen af ​​jernpladen.Derefter bages det ved 180 ~ 220 ℃ for at få pulveret til at smelte og klæbe til metaloverfladen.De sprøjtede produkter er mest brugt. Skabet brugt indendørs, malingsfilmen har en flad eller mat effekt.

Så hvorfor sprøjtes der elektrostatisk på øjenskyllen?
Når der er chlorid, fluorid, svovlsyre eller oxalsyre med en koncentration på mere end 50 % på brugsstedet, er den omgivende temperatur over 0°C.Det er bedst at vælge elektrostatisk sprayet 304 rustfrit stål øjenskyl.Fordi øjenskylningen lavet af 304 rustfrit stålmateriale kan modstå korrosion af syre, alkali, salt og olie generelt, kan den ikke modstå korrosion af chlorid, fluorid, svovlsyre eller oxalsyre med en koncentration på mere end 50%.

Fordele ved elektrostatisk sprøjtning til øjenskyl
Du kan vælge vægmonterede, lodrette, komposit øjenvaskere til elektrostatisk sprøjtning.Sprøjtefarven kan være gul eller grøn.Farven efter sprøjtning er ensartet og smuk.Den lyse farve spiller en advarselsrolle.Det kan forhindre korrosion, rust og ældning og har en lang levetid.Udvidelse.
Marst Safety Equipment (Tianjin) Co., Ltd. har specialiseret sig i produktion af øjenskyllemidler, løser kundetilpasningsproblemer, individuelle krav og leverer en række løsninger med strenge krav til kvalitet.Med fremragende kvalitet, omhyggelig produktteknologi og rimelig pris har vi vundet opfølgningssamarbejdet mellem brugerne og opnået en win-win situation.


Indlægstid: 21. oktober 2021