Kugleventil Lockout Series Produkter

Faktisk, som en industriel lockout, kun har en hængelås ikke kunne åbne en afbryder eller ventil.De er nødt til at afbryde afbryder eller ventil spærring for at samles med hængelås til brug.Afbryderlåsen og ventillåsen er faste enheder i én position og bruger hængelås til at låse.
Lad mig først sikre, at hængelåsen er type, i ventilenheden bruger vi generelt BD-8521.Det er også vores bedst sælgende produkt.
Tilbage til tema, i det daglige arbejdsmiljø, vil vi så typer afventil spærringer, ventil hovedsageligt opdelt i 3 typer, kugleventil, skydeventil og butterflyventil.Derfor er lockout og tagout af ventilen normale.
Lad os begynde med Kugleventilens spærring.På grund af forskellig skruegevindstørrelse har kugleventilen forskellig størrelse, såsom en halv tomme, en tomme og så videre.Vores virksomheds kugleventillåse er hovedsageligt låse kugleventilens håndtag.På grund af forskellige mærker kugleventil med forskellig håndtag bredde og tykkelse, hvis kun tilbyde kugleventil skruegevind, kunne vi ikke foreslå den specifikke model.Som en præcis reference skal kunden tilbyde håndtagets bredde og tykkelse.Så lad mig vise dig metoden med kugleventil.
BD-8211 kugleventil lockout, som kan låse kugleventilen i åben og lukket position.Når kugleventilen lukkes, er låseområdet fra en kvart tomme til en og en halv tomme.Når kugleventilen er i åben position, er låseområdet fra en kvart tomme til en tomme.
BD-8215, ABS-materiale, kun egnet til at låse en kvart tomme til en tomme kugleventilhåndtag i lukket position.
BD-8216, som er lavet af kraftigt stål, kun egnet til at låse en og en kvart tomme til to og en halv tomme kugleventilhåndtag i lukket position.
BD-8212 og 8213 er universel kugleventillås, disse 2 typer er ingen grænse for ventilstørrelsen, de vil bruge de rustfri ståltænder til at fastgøre kugleventilens håndtag, armen til at blokere røret, så vil kugleventilen blive fikset.Og ved hjælp af hængelåsen til færdig lås.

Rita bradia@chinawelken.com


Indlægstid: 14. december 2022