Tentang Kami

Kalayan kualitas pikeun kéngingkeun kredibilitas, sains sareng téknologi pikeun menang kahareup

Fokus kana R&D, produksi sareng penjualan alat pelindung diri

Saha Kami

Marst Safety Equipment (Tianjin) Co., Ltd mangrupikeun produsen profesional anu fokus kana R&D, produksi sareng penjualan alat pelindung pribadi. Kami nyepeng konsép "Kalayan kualitas pikeun kéngingkeun kredibilitas, sains, sareng téknologi pikeun menangkeun masa depan" sareng fokus kana pangwangunan mérek sareng inovasi produk. Kalayan hak cipta intelektual bebas sareng tim R&D propésional, kami didedikasikan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa kualitas sareng solusi mandeg pikeun panangtayungan kaamanan pribadi.

Sejarah Pangwangunan

Dina awal pabrik didirikeun taun 1998, perusahaan urang utamina ngahasilkeun sapatu kaamanan sareng helm, dina waktos anu sami, urang ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngajual lockout kaamanan sareng tempat nyeuseuh panon. Dina 2007, produk urang asup ka pasar internasional. Pangwangunan langkung ti 20 taun, distributor kami sumebar ka Beijing, Tianjin, Shanghai, Northeast, Northwest, Southwest, North, East sareng South China sareng bagian-bagian utama Cina. Saatos dalapan taun R&D, mesin pembuatan sapatu calakan otomatis otomatis ngagaduhan hak cipta intelektual bebas sareng ngahijikeun efisiensi sareng kecerdasan anu luhur. Mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pangguna pikeun ngirangan biaya tanaga gawé, ningkatkeun kualitas produk, sareng sadar kana pamutahiran perusahaan. Alat kaamanan sareng kacilakaan perusahaan urang disarankeun mérek pikeun minyak bumi sareng pétrokimia, ngolah mékanis, éléktronika, sareng perusahaan sanés. Kami merhatoskeun nilai pelanggan sareng komitmen pikeun produk kontinyu sareng pamutahiran jasa.

Pasar & Sértipikasi

Perusahaan urang ogé mangrupikeun pemasok Cina Made-in-China sareng Alibaba. Salila langkung ti 20 taun, kami aktip nguatkeun kerjasama sareng konsumén ti sababaraha nagara ngalangkungan paméran profesional global anu diayakeun di Jérman, Amérika Serikat, sareng tempat-tempat sanés. Produk kami diékspor ka langkung ti 70 nagara sareng daérah sapertos Amérika Kidul, Amérika Kalér, Éropa, Asia, Afrika, sareng Wétan Tengah. Perusahaan kami parantos ngalangkungan sistem manajemen kualitas ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001, kasihatan pendudukan ISO45001, sareng sertifikasi sistem manajemen kaamanan, sareng ngagaduhan 12 patén penemuan, 38 patén modél utiliti sareng 13 patén-patén desain. Produk utama gaduh sertifikasi EU CE, sertifikasi ANSI. Kami narékahan pikeun nyiptakeun tingkat produk kelas dunya sareng nyayogikeun kaamanan sareng kaamanan di tempat anu langkung seueur pikeun konsumén!

Terobosan Anyar

Di 2019 perusahaan urang ngahontal pangembangan kabisat-maju sareng ngawangun perusahaan manufaktur ilmiah sareng téhnologis, anu utamina ngahijikeun R&D, produksi, penjualan, sareng jasa téknis. Éta diwangun ku lima bagéan bisnis: lockout kaamanan, stasiun nyeuseuh panon, tripod kaamanan, mesin nyieun sapatu calakan sareng mesin tuang. 
Gusti ngabantosan aranjeunna anu ngabantosan nyalira; kahadéan hébat tiasa nyandak sagala hal. Kalayan tujuan pamutahiran teras-terasan sareng pangembangan anu ngaleungitkeun, Peralatan Kasalametan Marst (Tianjin) Co., Ltd didedikasikan pikeun nyayogikeun produk kaamanan anu langkung saé pikeun konsumén domestik sareng asing.