Insulasi Plastik Gembok BD-8531AS ~ 35AS


  • Potongan:  Hubungi kita
  • Min. Supaya Quantity: 1 Potong
  • Pelabuhan Pengiriman: Tianjin, China
  • Sarat Pembayaran: T / T, Western Union
  • Sumber Kabisan: 1000 bêsik saben dina
  • Bobot: 0.075kg
  • Ukuran: 100 * 40 * 24mm
  • Detail produk

    Sistem manajemen kunci

    Sorotan Produk

    Gembok keamanan lan liya-liyane

    Tags Product

    Awak kunci nilon lan belenggu nilon digabungake kanthi sampurna, kanthi non-konduktif, anti-magnetisme, kualitas tahan bledosan.

    Belenggu nilon ora konduktif, utamane cocog kanggo industri kimia, militer, pertambangan, tenaga lan gampang kobong lan

    wilayah bledosan.

    Kunci ukuran awak: Panjang 45mm, 40mm Jembar, 19mm kekandelan; Diameter Shackle 6mm, Dhuwur Shackle 38mm.

    Kabeh perlengkapan gembok yaiku tahan ledakan, anti magnetisme, insulasi, tahan korosi.

    Kalebu 2 set label peringatan kunci awak, bisa nulis informasi pamilik.

    Rincian:

    model

    Gambaran

    shackle Dhuwur

    BD-8531AS Keyed kanggo beda-beda, tombol-retaining

    38mm

    BD-8532AS Keyed memper, tombol-retaining
    BD-8533AS Master & memper, tombol-retaining
    BD-8534AS Master & beda-beda, tombol-retaining
    BD-8535AS Keyed kanggo beda-beda, tombol-retaining

    76mm

    BD-8536AS Keyed memper, tombol-retaining
    BD-8537AS Master & memper, tombol-retaining
    BD-8538AS Master & beda-beda, tombol-retaining
    BD-8531AS-35AS
    BD-8531AS-35AS
    BD-8531AS-35AS

  • Previous:
  • Next:

  • Kunci keamanan duwe fungsi manajemen. Amarga macem-macem fungsi lan ijin, tombol-tombol kasebut dipérang dadi pirang-pirang jinis:

    1. Ora ana seri kunci sing mbukak: saben kunci keamanan duwe kunci unik, sing ora bisa dibukak ing antarane kunci;

    2. Seri kunci sing mbukak: priksa manawa kabeh gembok ing grup bisa mbukak bebarengan, lan siji utawa sawetara tombol bisa mbukak kabeh gembok ing grup. Akeh klompok bisa ditemtokake, lan klompok ora bisa dibukak siji liyane;

    3. Master key series: saben kunci gembok ing klompok sing ditunjuk ngontrol siji-sijine tombol. Kunci gembok keamanan lan gembok keamanan ora bisa dibukak bebarengan, nanging ana tombol utama sing bisa mbukak kabeh gembok keamanan ing grup; macem-macem klompok bisa disesuaikan, lan kunci utama ing antarane klompok ora bisa dibukak bebarengan, nanging kunci utama sing luwih dhuwur bisa ditunjuk kanggo mbukak kabeh gembok ing grup;

    4. Seri kunci master: sawise pirang-pirang klompok seri kunci terbuka ing grup, yen kudu menehi pengawas level sing luwih dhuwur kanggo mbukak kabeh grup, kunci master sing padha bisa ditambahake.

    kunci keamanan Sistem manajemen kunci

    BD-8531AS-35AS (1)Insulasi Plastik Gembok BD-8531AS ~ 35AS

    1. Penjualan langsung pabrik.

    2. Mripat lan keamanan.

    3. Kuwat lan awet.

    4. Multiple spesifikasi kasedhiya.

    5. Nyegah kacilakan lan nglindhungi urip kanthi maksimal.

    6. Ngapikake efisiensi produksi kanthi efektif lan ngirit biaya.

    Seri Bantalan Keamanan:

    Kunci padlock minangka kunci keamanan. Kunci keamanan loto biasane dipérang dadi kunci gembok, kunci saklar listrik, kunci pasang listrik, kunci pemutus sirkuit, kunci katup lan kunci kabel baja, lsp. Umume, gembok keamanan digunakake bebarengan karo kunci pengaman liyane. Gembok keamanan bisa digunakake dhewe, dene kunci pengaman liyane ora bisa, mula aplikasi kunci gemblengan jembar banget.

    We biasane nggunakake padlocks safety ABS, ana 16 werna kalebu ireng, kuning, pink, abu-abu, peteng ijo, biru, oranye, abang, putih, coklat, kain wungu, abu-abu baja, ijo, biru, oranye cahya, lampu abang.

    Nanging nalika nggunakake ing mbobol sirkuit listrik, kita kudu tocollocate kanggo padlock safety jampel. Lan ing lingkungan karat lan marrine, kita kudu milih Steel shackle Safety Padlock.

    Yen lingkungan berkas reged, kita bisa kurban safety padlock bledug-bukti supaya bolongan resik.

     

     

    gembok keamanan

    Produk Model No. katrangan
    safety Padlock BD-8511 Dawa 45mm, Jembar 40mm, Kandel 19mm. Dhuwur Shackle: 25mm
    BD-8521 Dawa 45mm, Jembar 40mm, Kandel 19mm. Dhuwur Shackle: 38mm
    BD-8525 Dawa 45mm, Jembar 40mm, Kandel 19mm. Dhuwur Shackle: 76mm
    Steel Padlock BD-85A11 Jembar: 30mm, Dhuwur: 26mm, Kandel 16mm. Dhuwur Shackle: Jernih dhuwur 21mm, Diameter 5mm, Jarak: 15mm.
    BD-85A15 Jembar: 30mm, Dhuwur: 26mm, kekandelan 16mm. Dhuwur Shackle: Dhuwur 40mm, Diameter 5mm, Jarak: 15mm.
    BD-85A21 Jembar: 40mm, Dhuwur: 32mm, Kandel 20mm. Dhuwur Shackle: Dhuwur sing jelas 26mm, Diameter 7.2mm, Jarak: 20mm.
    BD-85A25 Jembar: 40mm, Dhuwur: 32mm, Kandel 20mm. Dhuwur Shackle: Jelas dhuwur 46mm, Diameter 7.2mm, Jarak: 20mm.
    BD-85A31 Jembar: 50mm, Dhuwur: 38mm, Kandel 20mm. Dhuwur Shackle: Dhuwur 30mm, Diameter 9mm, Jarak: 23mm.
    BD-85A36 Jembar: 50mm, Dhuwur: 38mm, Kandel 20mm. Dhuwur Shackle: Dhuwur 59mm, Diameter 9mm, Jarak: 23mm.
    BD-85A41 Jembar: 60mm, Dhuwur: 42mm, Kandel 20mm. Dhuwur Shackle: Dhuwur sing jelas 36mm, Diameter 11mm, Jarak: 28mm.
    BD-85A45 Jembar: 60mm, Dhuwur: 42mm, Kandel 20mm. Dhuwur Shackle: Dhuwur 59mm, Diameter 11mm, Jarak: 28mm.
    aluminium Padlock BD-85B11 Jembar: 39mm, Dhuwur: 40mm, Kandel 19mm. Dhuwur Shackle: 38mm.
    BD-85B15 Jembar: 39mm, Dhuwur: 40mm, Kandel 19mm. Dhuwur Shackle: 78mm.
    Gembok Keselamatan Isolasi BD-8531 Dawane 45mm, Jembar 40mm, Kandel 19mm, Diameter Rantai 6mm, Dhuwur Shackle 38mm
    Gembok Keamanan Aluminium Spark-proof BD-8541 Dawane 45mm, Jembar 40mm, Kandel 19mm, Diameter Rantai 6mm, Dhuwur Shackle 38mm
    Gembok Gembelengan Kuningan BD-8551 Dawane 45mm, Jembar 40mm, Kandel 19mm, Diameter Rantai 6mm, Dhuwur Shackle 38mm
    Gembok Keamanan Baja Laminasi BD-8561 Dawane 36.2mm, Jembar 40mm, Kandel 23.5mm. Dhuwur Shackle: 27mm
    BD-8565 Dawane 36.2mm, Jembar 40mm, Kandel 23.5mm. Dhuwur Shackle: 46mm
    Kunci Gembok Badan Long Lock BD-8571 Dawane 80mm, Jembar 40mm, Kandel 19mm. Dhuwur Shackle: 38mm.
    BD-8575 Dawane 80mm, Jembar 40mm, Kandel 19mm. Dhuwur Shackle: 76mm
    BD-8571n Dawane 80mm, Jembar 40mm, Kandel 19mm. Dhuwur Shackle: 38mm. Beam kunci nilon, kanthi sifat insulasi.
    BD-8575n Dawane 80mm, Jembar 40mm, Kandel 19mm. Dhuwur Shackle: 76mm. Beam kunci nilon, kanthi sifat insulasi.
    Gembok Aman Steel Stainless Shackle BD-8581 Dawane 43mm, Jembar 35mm, 15mm kekandelan, Diameter Shackle 4.95mm. Dhuwur Shackle: 38mm
    Gembok Aman Debu-bukti ABS BD-8591 Dawane 45mm, Jembar 40mm, Kandel 19mm, Diameter Rantai 6 mm. Dhuwur Shackle: 38mm.
    BD-8595 Dawane 45mm, Jembar 40mm, Kandel 19mm, Diameter Rantai 6 mm. Dhuwur Shackle: 76mm.
    BD-8591n Dawane 45mm, Jembar 40mm, Kandel 19mm, Diameter Rantai 6 mm. Dhuwur Shackle: 38mm. Beam kunci nilon, kanthi sifat insulasi.
    BD-8595n Dawane 45mm, Jembar 40mm, Kandel 19mm, Diameter Rantai 6 mm. Dhuwur Shackle: 76mm. Beam kunci nilon, kanthi sifat insulasi.
    Tag PVC & Tandha Keamanan BD-8611 Tag PVC, Panjang: 145mm, Jembar: 75mm, Kandel: 0.8mm, Diameter Keyhole: 8mm, bahan PVC
    BD-8621 Tandha Peringatan Lengket, Panyuwunan nyithak: dimensi lan konten bisa disesuaikan miturut panjaluk, Materi Lengket.